CV De Naate Vasteloavesvirus-raamsticker actie.

 

 

Op de dag dat CV De Naate uit Voerendaal eigenlijk haar 58e Prins zou proclameren, heeft de vereniging middels een video op haar website en social media de Vasteloavesvirus-raamsticker actie gelanceerd.

De raamsticker is verkrijgbaar bij Duysens DA Drogisterij in Voerendaal. De Naate roepen alle carnavalsgekken op om de statische folie met de tekst “Vasteloavesvirus; carnaval zit én blieft in os blood” thuis op hun woonkamerraam te plakken en op die manier te laten zien dat – ondanks alles – het ‘vasteloavesvirus’ nooit weg zal gaan en carnaval in het bloed blijft zitten!

Goodiebags. In aanloop naar carnavalszondag 14 februari zal de vereniging ook nog een aantal Vasteloavesvirusgoodiebags uitreiken aan mensen die de raamsticker hebben opgeplakt en daarnaast hun raam carnavalesk versieren.

Logo raamsticker CV De Naate

 

Geef een reactie