Afgelopen december gaf RKSV Groene Ster aanvoerder Maikel van Kesteren aan om aan het einde van het seizoen te stoppen bij de derde divisionist. Maar liefst 14 seizoenen was Maikel actief bij de succesvolle club uit Heerlerheide, waar hij o.a. kampioen werd in de eerste klasse en hoofdklasse. Ook speelde hij de laatste seizoenen bekerwedstrijden tegen VVV Venlo, Heerenveen en AZ Alkmaar. Waarbij de winst op VVV Venlo, met daarbij een doelpunt van de middenvelder het meest in het oog springt.
Maikel van Kesteren wilt echter wel nog actief blijven als speler in de eerste of tweede klasse en een nieuwe uitdaging aangaan aan het einde van zijn carrière. Deze nieuwe uitdaging is Sportclub’25 geworden.
De clubcultuur van Sportclub’25, en de daarbij horende sportieve prestaties en ambities waren doorslaggevend in de keuze van Maikel om voor Sportclub’25 te kiezen. Bovendien wilde hij ook een keer in andere omgeving spelen. Een bezoek aan de wedstrijd Sportclub’25 1- EFC Eersel 1 eerder dit jaar leerde Maikel dat eenheid en saamhorigheid twee sterke eigenschappen van de vereniging zijn.
Daarnaast komt hij in de persoon van Remo Gielkens een bekende tegen binnen onze vereniging. Remo en Maikel werkten bij Groene Ster al eerder vruchtbaar samen. “Remo heeft mij tijdens mijn carrière regelmatig geholpen en gesteund. Daarbij heb ik veel van hem opgestoken. Zijn gedrevenheid en voetbalvisie passen goed bij mij” Als vereniging en in het bijzonder de afdeling VTZ zijn we trots dat een van de bekendste en succesvolste amateurvoetballers van Zuid-Limburg het afgelopen decennia, gekozen heeft voor onze vereniging. De ervaring van Maikel in combinatie met de andere ervaren spelers en de mix van onze eigen talenten geven een mooi vooruitzicht voor het aankomende seizoen.

 

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie