Hoofdmenu

CV De Naate 8e editie van ‘Hoafvaste in de buut’

 

Hoafvaste in de buut, bie dich thoes!

Vorig jaar werd CV De Naate uit Voerendaal door het uitbreken van Corona helaas gedwongen de 8e editie van ‘Hoafvaste in de buut’ te cancelen. Het zal niemand verbazen dat het evenement – dat jaarlijks zorgt voor een uitverkochte zaal met 400 bezoekers – ook dit jaar wederom niet zal doorgaan.

 

Om ‘Hoafvaste in de buut’ echter niet helemaal onopgemerkt voorbij te laten gaan, zijn De Naate een winactie gestart, waarbij mensen via social media een bericht kunnen liken en delen. Daardoor maken ze kans om op zaterdagavond 13 maart in hun eigen huiskamer bezoek te krijgen van een buuttereedner, die daar live een buut komt brengen. Buuttereedners Hub Stassen, Gilbert Petit en Fer Kousen hebben hun medewerking toegezegd. Uiteraard vindt dit alles plaats met inachtneming van de dan geldende RIVM richtlijnen.

Ook mensen die geen social media gebruiken, kunnen deelnemen. Zij kunnen een e-mail met hun contactgegevens sturen naar info@cvdenaate en op die manier kans maken op persoonlijk bezoek van een buuttereedner.