Hoofdmenu

2021 is aangebroken, tijd voor een vooruitblik.

 

Een sportkalender die uit zijn voegen barst met als grote blikvangers de Olympische Spelen in Tokio en het EK voetbal.

Maar de grote vraag is, gaat het allemaal wel door? Wie zal het zeggen? Naast de volle sportkalender staat er nog veel meer op de agenda. Zo is er de wereldwijde bestrijding van het coronavirus, de inauguratie van Joe Biden en zijn vice president Kamala Harris en natuurlijk de Tweede kamer verkiezingen, die door de val van Rutte III interessant zullen worden.

Ik persoonlijk verlang er heel erg naar om weer naar de wedstrijden van mijn favoriete amateurclub RKSV Groene Ster in Heerlerheide te gaan, al lijkt dat er de komende maanden – verdrietig genoeg- ook niet van te komen.

We zitten inmiddels alweer een paar weken in lockdown en ook is er een avondklok ingesteld.

Een maatregel, die niet voor iedereen even prettig is. Vooral voor de jongeren, die het van tijd tot tijd best lastig vinden zich er aan te houden. Gelukkig houdt het merendeel van de mensen zich er wel aan.

Ik wil nog even wat kwijt: we leven momenteel in een gekke tijd, dat hoef ik u als lezer niet uit te leggen. Wat ik wel weet, er komt een betere tijd! En aan de jongeren die dit lezen, heb geduld, stop met rellen: het brengt je niets, het wordt alleen maar erger en duurt langer als je ermee doorgaat.

Samen komen we er sterker uit!

Stay safe!!!

Job Claessens / jongerenredacteur

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno