Hoofdmenu

Rkvv WDZ genomineerd voor verkiezing club van het jaar!

Het is een uitdagend jaar geweest voor alle sport- en cultuurverengingen. Desondanks was de veerkracht groter dan ooit en namen veel clubs mooie initiatieven om de verbondenheid met de leden en de buurt te behouden. Ook WDZ heeft deze veerkracht getoond en is in de tijd van de coronadreiging het motto “vier tsezame” blijven waarmaken. En die veerkracht is niet onopgemerkt gebleven!
Het is met gepaste trots dat wij mogen bekendmaken dat WDZ door het dagelijks bestuur van het feestcomité WDZestig is genomineerd voor de titel ‘Club van het jaar´. Deze verkiezing is onderdeel van ‘Rabo ClubSupport´.

In de nominatie van WDZ aan de Rabobank vermeldden voorzitter Wim Possen, secretaris Jo Smeets en penningmeester Wim Huppertz:
“In 2019 vierde WDZ het zestigjarig bestaanHet motto daarbij was “Vier tsezame” (“Wij samen / Vier samen”). Een kernachtige uitdrukking waar WDZ voor staat: een open vereniging, die mensen wil verbinden via een zinvolle vrijetijdsbesteding voor alle leeftijdsgroepen en samen dingen doet. Verbinding zoekt de club ook met de gemeenschap. WDZ is meer dan enkel een voetbalclub!

In 2019 was “Vier tsezame” een bewust gekozen motto, omdat het vanaf het begin van WDZ de rode draad is in de club. Het jubileumfeest moest “wij samen” nog eens bekrachtigen, uitstralen naar buiten en een hernieuwde bewustwording teweegbrengen. Opmerkelijk is dan, dat ondanks de coronacrisis, WDZ toch op bijzonder creatieve wijze, consequent rekening houdend met de maatregelen, daarmee omgaat. Bewonderenswaardig is hoe het bestuur en leden, vanaf de coronacrisis zich niet neerlegden bij “wat is niet meer mogelijk?”, maar “wat is nu juist wél mogelijk?”. De resultaten zijn geweldig, zelfs uniek te noemen! “Vier tsezame” te allen tijde waarmaken!”

We zijn uiteraard vereerd door deze nominatie. Maar nu we er zijn, willen we ook winnen. Dat kan met jullie steun. Breng je stem uit, zet WDZ daarmee in de schijnwerpers en laat zien dat jullie deze veerkracht bijzonder waarderen. Stemmen kan tot 24 mei via www.clubvanhetjaar.nl. Je vindt ons via de zoekfunctie onder WDZ in de categorie ‘sportclubs´. Na het stemmen ontvangen jullie een e-mail om de stem te bevestigen. Dat is belangrijk, want alleen bevestigde stemmen tellen mee!

VOOR STEMMEN: KLIK HIER OF KLIK OP “STEM OP ONS”