Hoofdmenu

De Poels Retail Groep heeft 6900 euro opgehaald voor Stichting Leergeld

 

Op zaterdag 1 mei 2021 hebben Jolanda en Frans Poels van de Poels Retail een cheque ter waarde van 6900 euro overhandigd aan Stichting Leergeld Parkstad. Jolanda en Frans zetten zich op meerdere vlakken in voor de maatschappij en zeker op het gebied van kinderen. Zo is in decemberhet idee ontstaan om geld op te halen voor Stichting Leergeld.

 

Over de actie.Waarom Stichting Leergeld? Frans: “De stichting zet zich lokaal in, bestaat volledig uit vrijwilligers en 100% van het gedoneerde bedrag komt terecht bij de kinderen. We vinden het ontzettend belangrijk dat kinderen altijd kunnen meedoen. Er is in de winkels en online aandacht gevraagd voor Stichting Leergeld. Door onder andere de verkoop van symbolische lichtjes in de kerstboom is dit mooie bedrag opgehaald door zowel klanten als leveranciers.

Over Stichting Leergeld.In Nederland leeft één op de 12 kinderen in armoede en zij staan samen met hun ouders elke dag voor een grote en moeilijke uitdaging. Ook in de regio Parkstad. Er is geen geld voor nieuwe kleren, een nieuwe fiets of laptop die ze nodig hebben voor school. Met dit gedoneerde bedrag gaat. Stichting Leergeld Parkstad onder andere fietsen en kledingbonnen geven aan kinderen die dit goed

kunnen gebruiken. Het succes van de actie Dankzij alle mooie donaties hebben we een mooi bedrag bij elkaar gekregen. Daar zijn we met z’n allen heel erg trots op en dankbaar voor. Uiteraard heeft de Poels Retail Groep ook een mooie bijdrage geleverd. Deze kerst gaat de Poels Retail Groep weer een goed doel steunen en zoekt hierbij nog ondernemers die zich willen aansluiten bij de actie. Voor meer informatie stuur een e-mail naar j.wienen@poels.nl.

Foto Stichting Leergeld Parkstad