Stichting Wigwam opent de deuren van drie nieuwe vakantiehuisjes in Heel!

 

Stichting Wigwam uit Valkenburg aan de Geul organiseert begeleide gezins- en jongerenvakanties voor (gezinnen met) kinderen en jongeren met een beperking. Inmiddels gaan meer dan 200 gezinnen per jaar op Wigwamvakantie op één van de locaties in Arnhem, ’s-Gravenzande, Diessen, Heel, Heusden, Nieuwveen en of Valkenburg a/d Geul. De toenemende vraag zorgt ervoor dat nieuwe plekken gewenst zijn. Daarom startte Wigwam enkele weken geleden de actie ‘Bouw je mee voor (Heel) Wigwam’.

 

Doel bereikt! Met spanning werd de teller gevolgd. Soms leek deze even stil te staan om vervolgens weer enorme sprongen te maken. Wigwam ontving giften van vrijwilligers, gezinnen, fondsen, bedrijven en zelfs onbekenden. Hieruit blijkt weer hoeveel mensen Wigwam een warm hart toedragen. Hartverwarmend!

Afgelopen weekend betraden de eerste gezinnen de spiksplinternieuwe huisjes. Met veel plezier werden de welkomststrikken van de huisjes losgemaakt. Hoe hun verblijf hen bevalt, kan via onze social media gevolgd worden. https://www.facebook.com/StichtingWigwam

Stichting Wigwam volgen en steunen? Doordat het streefbedrag zelfs werd overschreden hoeft Wigwam nu minder een beroep te doen op haar reserve. Maar mocht er nog iemand Wigwam willen ondersteunen: De donatieknop  op www.bouwjemee.com werkt nog! www.stichtingwigwam.nl

Namens alle wigwangezinnen heel hartelijk bedankt voor de steun en de enthousiaste reacties op onze actie. Er zullen nog vele gezinnen blijven genieten van een welverdiende Wigwamvakantie!

Doel bereikt! Met spanning werd de teller gevolgd. Soms leek deze even stil te staan om vervolgens weer enorme sprongen te maken. Wigwam ontving giften van vrijwilligers, gezinnen, fondsen, bedrijven en zelfs onbekenden. Hieruit blijkt weer hoeveel mensen Wigwam een warm hart toedragen. Hartverwarmend!

Afgelopen weekend betraden de eerste gezinnen de spiksplinternieuwe huisjes en kan er via de social media gevolgd worden hoe ze dat bevalt.

 

Stichting Wigwam volgen en steunen? Doordat het streefbedrag zelfs werd overschreden hoeft Wigwam nu minder een beroep te doen op haar reserve. Dus mocht er nog iemand Wigwam willen ondersteunen: De donatieknop  op www.bouwjemee.com werkt nog!

Namens alle wigwangezinnen heel hartelijk bedankt voor de steun en de enthousiaste reacties op onze actie. Er zullen nog vele gezinnen genieten van een welverdiende Wigwamvakantie!

Foto’s Stichting Wigwam

 

Geef een reactie