Roda JC Kerkrade heeft gisteravond het laatste competitieduel van het seizoen in Oss niet weten te winnen. Top Oss was in eigen huis met 2-0 te sterk. Het eerste gevaar van de wedstrijd kwam via Serrarens. Echter liep deze kans op niets uit. Even later raakte Roda-huurling Mart Remans de paal nadat hij de bal door de benen van Santos tikte. Na een kwartier spelen werd de inzet van Keulen gepakt door doelman Geens.

Na iets meer dan een kwart van het duel kwam Remans oog-in-oog met doelman Santos. De aanvaller bleef kalm en schoof de bal langs de goalie: 1-0. In de minuten tot het rustsignaal werd Roda JC wat dreigender, maar de pogingen van Goppel en Falkenburg liepen op niets uit. Direct na rust bleven Marzo en Bakker in de kleedkamer achter, Van Dijck en Ioannou waren de vervangers. Een kopbal van Falkenburg en een schietkans van Pflücke zorgden wel voor gevaar, maar een doelpunt bleef uit.

Mart Remans scoorde een kleine twintig minuten voor het eindsignaal zijn tweede van de avond, echter stak de grensrechter zijn vlag in de lucht en floot scheidsrechter Cantineau voor buitenspel. Enkele minuten later viel die tweede treffer alsnog. Een prima assist van Remans werd door Van der Heijden bekroond met een doelpunt: 2-0. Doordat Roda JC ook in de slotfase van het duel geen doelpunt meer wist te forceren, ging dit duel met een 2-0 verliespartij in de boeken.