RKVV Voerendaal is op zoek naar een doelman voor de selectie van het 1e en 2e elftal.

Het eerste elftal speelt in de 4e klasse, het tweede in de 2e klasse. Kenmerkend voor Voerendaal is de uitstekende organisatie van de vereniging met fijne faciliteiten, meer dan 500 enthousiaste leden en een geweldige achterban van loyale supporters welke zelfs bij uitwedstrijden in grote getalen meereist. Na trainingen en wedstrijden is de derde helft altijd gezellig, een koud biertje staat voor je klaar.
De selectie bestaat voor een groot deel uit jongens van het dorp maar bevat daarnaast ook de nodige enthousiaste spelers van buitenaf, hetgeen in het verleden ook tot nieuwe vriendschappen voor het leven heeft geleid. Vanaf dag 1 zul je je thuisvoelen bij de mannen van Voerendaal.
Pluk jij nu die ballen uit de kruising zoals Oliver Kahn in zijn beste dagen of beschik jij over die lange teen van Iker Casillas, dan komen we graag met je in contact over de mogelijkheden binnen onze mooie vereniging  Ook met minder kwaliteiten zijn we uiteraard content; enthousiasme en inzet vinden wij al heel belangrijk. Wij vangen je dan uiteraard met veel plezier en teamgevoel op.
Duik jij zelf niet naar ballen maar alleen bij een schwalbe, maar ken je wel iemand die aan ons profiel voldoet? Schroom dan niet om hem te taggen, de gouden tip wordt beloond!
Er kan contact opgenomen worden met Henny Crutzen, voorzitter Technische Commissie, via 06-10562687

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie