Complete metamorfose Albert Heijn ‘t Loon

 

Meer ruimte en meer vers

 Albert Heijn aan het Homerusplein in Winkelcentrum ’t Loon in Heerlen sluit zaterdag 5 juni 16:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt vervolgens omgebouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Dinsdag 15 juni om 11:00 uur gaat Albert Heijn ‘t Loon weer open. Dan kunnen klanten kennismaken met een prachtige nieuwe winkel met meer ruimte waar nog meer aandacht is voor vers, gezond en lekker eten.

 

“We gaan onze klanten zeker verrassen met een prachtige vernieuwde winkel,” zegt supermarktmanager Marjolein van Veen enthousiast. “De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar alles gaat op de schop. De winkel krijgt een volledig nieuwe inrichting en wordt ruimer van opzet. We bieden meer groenten en fruit, meer soorten ovenvers brood en alles voor de borrel, maar ook vers belegde broodjes en heerlijke verse koffie die je makkelijk kunt halen en afrekenen zonder dat je de winkel in hoeft.” De vernieuwde winkel krijgt ook weer een open etalage. Marjolein van Veen: “Zo krijgen we weer daglicht in de winkel en kan men van buiten in de winkel kijken.” Dinsdag 15 juni om 11 uur staat het team van Albert Heijn ‘t Loon weer vol enthousiasme klaar om klanten te ontvangen in de vernieuwde winkel.

Tijdens de verbouwing van Albert Heijn ’t Loon kunnen klanten terecht bij Albert Heijn Schandelerboord 25 in Heerlen en de Albert Heijn XL Roda JC Ring in Kerkrade.

 

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie