ONZE BERT EN HET BOEK “DE ALLERLIEFSTE BEN JIJ”!!!

 

 

De afgelopen 2 weken heeft u heel wat over dit boek van en over Bert Verberkt kunnen lezen, horen en zien op de Social Media en L1 Radio en TV. Pascalle Wetzels heeft dit boek over het leven van Bert samen met Bert  geschreven. In dat boek ontbreekt UOW ’02 natuurlijk niet. Bert is al heel lang actief als leider van het eerste elftal van UOW ’02 en tegenwoordig ook als hulp van de accommodatiebeheerders. Bij een bezoekje aan Park ter Waerden zult u Bert dan ook ongetwijfeld regelmatig tegenkomen.

Bent u benieuwd naar de inhoud van het boek? Klik dan op de volgende link: https://deallerliefstebenjij.nl/ . Hier kunt u een paar leuke foto’s bekijken en tevens op een heel gemakkelijke manier het boek bestellen. Daarmee steunt u het goede doel: de Downacedemy. “Meedoen door kennis” is een project van de Stichting Downsyndroom.

Foto Wim Smeets

Geef een reactie