WDZ CLUB VAN HET JAAR IN DE PROVINCIE LIMBURG

 

Rabobank heeft een verkiezing van club van het jaar op touw gezet in het kader van RaboClubSupport waarin de bank aan sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning biedt om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

In deze verkiezing is WDZ in de categorie sportverenigingen winnaar in de provincie Limburg geworden. Iets waarop we als club bijzonder trots zijn. We zijn niet alleen trots op deze titel, maar vooral trots op onze grote groep vrijwilligers die vanaf het begin van de coronacrisis zich niet neerlegde bij “Wat is niet meer mogelijk?”, maar actief op zoek is gegaan naar “Wat is nu juist wél mogelijk?”. ‘Vier tsezame’ te allen tijde waarmaken!

Ze zijn aan de gang gegaan met sport/beweging blijven aanbieden (ook als voetbal niet kan) om bij te dragen aan het fysieke welzijn van leden en niet-leden; met vertier en daarmee perspectief bieden: bijdragen aan het mentale welzijn van leden en niet-leden; met verbinden tussen de diverse geledingen binnen de vereniging als ook extern: voor niet-leden, andere verenigingen en sponsoren/getroffenen van de crisis.

De resultaten zijn geweldig, zelfs uniek te noemen! En deze resultaten hebben de stemmers en de provinciale jury klaarblijkelijk aangesproken. De titel geeft WDZ nu het recht om deel te nemen aan de landelijke verkiezing van club van het jaar. Op woensdag 9 juni wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.

Nog dank aan alle mensen die op WDZ gestemd hebben.

 

Geef een reactie