FORTUNA SITTARD LANCEERT UNIEK MEMBERSHIP-CONCEPT.

Met ingang van het seizoen 2021/2022 start Fortuna Sittard met een uniek membership-concept. De traditionele seizoenkaart komt hiermee te vervallen. Het nieuwe principe biedt de supporters van Fortuna Sittard de komende jaren nog meer voordeel, terwijl de reguliere prijzen in het nieuwe seizoen (nagenoeg) hetzelfde blijven. Met uitzondering voor de jeugdige fan, waarbij de prijzen dusdanig zijn verlaagd dat deze de goedkoopste in de Eredivisie zijn. Na een jaar van afwezigheid is het tijd om op ultieme wijze de mooie momenten weer samen te vieren.

Ondanks jullie afwezigheid voelen we nog altijd de enorme verbondenheid met de geel-groene familie. Met de introductie van het Fortuna Membership willen we dit gevoel van samenhorigheid nog tastbaarder maken. Sterker nog, het was nog nooit zo interessant om je aan te sluiten bij de Fortuna Familie en de ploeg te steunen vanaf de tribunes.

JONG GELEERD IS OUD GEDAAN. Tevens is besloten vanaf komend seizoen de focus te leggen op de komende generaties van de Fortuna Familie. De kaarten voor jeugd tot 18 jaar zijn flink gereduceerd ten opzichte van de voorgaande seizoenen. De jongste fans kunnen er bijvoorbeeld al een heel seizoen bij zijn voor het symbolische bedrag van €19,68. De Familie-tribune zal komend seizoen eveneens beschikbaar zijn. Op deze manier zorgen we samen voor de belangrijke geel-groene opvoeding.

Benieuwd naar alle voordelen of wat jij komend seizoen gaat betalen?

Foto Fortuna Sittard

Geef een reactie