Hoofdmenu

Roda JC Kerkrade heeft Jimmy Vijgen vastgelegd.

Roda JC Kerkrade heeft Jimmy Vijgen vastgelegd. De 20-jarige vleugelaanvaller tekende gisterochtend in het bijzijn van zijn familie een overeenkomst voor één seizoen.
ONTWIKKELING. Jeffrey van As, technisch directeur Roda JC: “Jimmy is een snelle buitenspeler die aan beide kanten met individuele acties voor gevaar kan zorgen. In 2007 heeft Jimmy de overstap gemaakt van Groene Ster naar Roda JC; hij heeft dus praktisch de volledige jeugdopleiding bij Roda JC doorlopen. Het afgelopen seizoen heeft Jimmy zijn debuut gemaakt voor Roda JC en reeds een aantal speelminuten gekregen. Het is nu aan hem om zich samen met onze staf verder te gaan ontwikkelen. Hij moet het aankomende seizoen de concurrentie aangaan en zich laten zien.”

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno