Hoofdmenu

Oefenwedstrijd Sporting Heerlen MO14/17 – Angels in Black van VV Schaesberg MO15

Duizenden jeugdteams in Nederland zijn op 5 juni gestart met de Regiocup. Helaas is deelname niet mogelijk voor alle teams, en dus wordt er vanuit clubs gezocht naar oplossingen zodat toch nog zoveel mogelijk spelers en speelsters aan de bal kunnen komen voordat de competitie echt van start gaat.

Gisteravond vond er op het complex van Sporting Heerlen een oefenwedstrijd plaats tussen onze MO14 en MO17 (gecombineerd) en de MO15 Angels in Black van VV Schaesberg. De Angels namen de aftrap en de wedstrijd was begonnen. Vrijwel meteen werd er door hen aanvallend druk naar voren gezet, maar de meiden van Sporting Heerlen hielden zich goed staande. Kort voor de rust viel dan toch het eerste doelpunt. Een mooi schot in de verre hoek, die onze keepster Aimy absoluut niet kon tegenhouden. Na de rust werd het spel hervat en kwamen de Angels nog 3 keer tot scoren. Ze stonden sterk en gecontroleerd op het veld, waardoor het voor de meiden van Sporting Heerlen lastig was om door de verdediging heen te breken. Af en toe lukte het, en uiteindelijk werd hun inzet beloond met een mooi doelpunt. De Angels kwamen in de rest van de tijd nog 2 keer tot scoren, en toen klonk het eindsignaal.

We bedanken Schaesbergs MO15 Angels in Black en leiding van Sporting Heerlen voor deze oefenpot. Als club zijn wij ontzettend blij dat er eindelijk weer wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.« (Vorig nieuwsbericht)