Rkvv Sportclub’25 Jeugdclinic SJO ESB´19

De jeugdelftallen van de SJO ESB’19 zijn weer lekker actief met de Regio Cup van de KNVB. Het is genieten om te zien dat onze gezamenlijke jeugdafdeling weer maximaal mag genieten van de hobby die ze het liefst uitvoeren.
Bijna een volledig jaar hebben we doorgetraind zonder wedstrijden te spelen. Trainers gingen enthousiast aan de slag met hun eigen groep, en er ontstonden leuke (eigen) initiatieven bij diverse leeftijdscategorieën. Onderlinge wedstrijden, extra trainingen en de meisjes tegen de jongens zijn enkele van deze mooie voorbeelden.
Op zaterdag 3 juli willen we nu de gehele jeugdafdeling een leuke en leerzame jeugdclinic aanbieden. Van de bambini tot en met de JO19 gaan we er een heus voetbalspektakel van maken op het sportcomplex van Sportclub’25. De jeugdclinic zal opgedeeld worden in twee dagdelen:
• Bambini tot en met de JO11: 10.00 uur tot 12.30 uur
• JO12 tot en met de JO19: 13.30 uur tot 16.00 uur
De jeugdclinic zal verzorgd worden door de seniorenafdelingen en is voorzien van veel voetbalkennis. Verder zal er ook een heuse voetbalkooi, stormbaan en springkussen aanwezig zijn tijdens de clinic. Ook zal de inwendige mens versterkt worden tijdens de jeugdclinic.
Ook zo enthousiast als wij? Schrijf uw kind dan zo snel mogelijk in via de link, terug te vinden op de website. We willen iedereen verzoeken de inschrijving te voldoen voor zondag 20 juni aanstaande.

Geef een reactie