Hoofdmenu

Gemeente Simpelveld werkt aan het opstellen van een nieuw Mobiliteitsplan.

HOE DENKT U OVER MOBILITEIT? LAAT HET ONS WETEN!
Gemeente Simpelveld werkt aan het opstellen van een nieuw Mobiliteitsplan. Wethouder Wiel Schleijpen: “In dit plan beschrijven we hoe de gemeente de komende jaren om wil gaan met verkeer en vervoer zodat het plan aansluit bij de afspraken die zijn gemaakt in het landelijke klimaatakkoord. Steeds meer mensen verplaatsen zich in en om onze gemeente. Te voet, op de fiets, met het openbaar vervoer en de auto. Met andere woorden, de mobiliteit neemt toe. Hoe gaan we ons dan verplaatsen? Hoe gaan we om met parkeren? Wat doen we voor voetgangers en fietsers? Hoe zetten we duurzame en gezonde mobiliteit (zoals wandelen en fietsen) in het vervoer in? Wat is daarvoor nodig? Op deze vragen geeft een mobiliteitsplan antwoord. De rode draad van het plan is dat gemeente Simpelveld leefbaar en bereikbaar blijft.”
Wat vindt u?
Wij vinden het belangrijk wat u van deze thema’s vindt. Daarom vragen we maximaal 10 minuten van uw tijd om een anonieme vragenlijst in te vullen. De resultaten van de vragenlijst worden gebruikt om invulling te geven aan het Mobiliteitsplan Simpelveld 2021-2030.
Een link naar de enquête vindt u hier: https://q.crowdtech.com/xwbexpIjnUageRWg9BBa0g

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno