Jarny Dörenberg wordt ingaande het seizoen 2021-2022 de nieuwe verzorger/ hersteltrainer bij UOW ‘02.

Jarny Dörenberg, 25 jaar en sinds 2002 lid van UOW ‘02, wordt ingaande het seizoen 2021-2022 de nieuwe verzorger/ hersteltrainer bij UOW ‘02. Jarny is al een hele als vrijwilliger actief binnen de Jeugdafdeling van UOW ‘02. Een echt kind van de club. Op jonge leeftijd is hij begonnen als jeugdleider/ jeugdtrainer en in de loop der tijd .

 

werd het takenpakket bij de jeugd alsmaar uitgebreid: hersteltraining, blessurepreventie en spelersverzorging. Dit heeft hij met name in de bovenbouw gedaan. De afgelopen 7 jaren is Jarny nauw betrokken geweest bij UOW ‘02 JO19-1 en na de beëindiging van zijn actieve voetbalperiode op het 3 e elftal is hij daar inmiddels ook al een tijdje actief als trainer.

Het is mooi om te zien, dat er bij UOW ‘02 wederom voor gekozen is om iemand vanuit de club aan te stellen in zo’n belangrijke functie. Hetgeen ook al met zijn voorganger Roy Wassen het geval was. Om zich meer te specialiseren gaat Jarny snel een opleiding op het gebied van blessurepreventie en -behandeling volgen. Jarny hoopt in de toekomst alle leden goed te kunnen ondersteunen bij blessures en ongemakken en de trainers te helpen met oefenstof.

Foto UOW ‘02

 

Geef een reactie