Hoofdmenu

André Vidigal keert definitief terug naar Portugal.

Fortuna Sittard neemt afscheid van André Vidigal. De 22-jarige Portugees vertrekt naar SC Marítimo, waarmee de buitenspeler definitief terugkeert naar zijn geboorteland. De voormalig jeugdinternational kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor het eveneens Portugese Estoril, waarmee hij kampioen werd en promoveerde naar het hoogste niveau. Vidigal zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2024.

De aanvaller sloot zich in 2017 op huurbasis aan bij Fortuna Sittard en werd in december definitief ingelijfd. Vidigal had datzelfde seizoen met tien doelpunten een belangrijk aandeel in de terugkeer naar de Eredivisie. Op het hoogste niveau kwam de rechtspoot uiteindelijk tot tien wedstrijden, waarna hij vanaf januari 2019 op huurbasis uitkwam voor APOEL Nicosia en Estoril.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »