Hoofdmenu

MVV zoekt clubarts

Voor de start van het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een sportieve en betrokken. Clubarts. Sportarts, sportarts i.o. of huisarts De clubarts zorgt voor de fysieke en mentale gesteldheid en de medische zorg van de beroepsvoetballers en zorgt voor de organisatie en het functioneren van de medische staf. De medische staf bestaat naast de clubarts uit meerdere fysiotherapeuten en een of meerdere consulenten / medische specialisten.( orthopedie en cardiologie ) Daarnaast maakt de medische staf gebruik van deskundigen op gebied van voeding , krachttraining, inspanningstesten, hartslagmeters.

De clubarts is het aanspreekpunt voor de spelers, technische staf en de directie aangaande medische zaken. Door de intercollegiale contacten met de  consulenten heeft de clubarts direct en snel toegang tot het medisch specialistisch circuit en breidt dit naar behoefte uit met de deskundigheid en kennis in het MUMC+.  Het is van belang dat de medische staf een consistent en stabiel beleid voert, ook als zich wijzigingen voordoen binnen de directie en de technische staf.

Dit is waarnaar wij op zoek zijn. U bent sportarts, of sportarts i.o. of huisarts  en beschikt over een geldige BIG-registratie. Daarnaast bent u aangesloten bij een klachtenregeling (Wkkgz). Bij voorkeur heeft u de Emergency Sports Medicin Cursus (ESMC) met goed gevolg doorlopen of u bent bereid deze te volgen.

Tijdsbelasting. Maximaal 16-20 uur per maand Dit bieden wij. Een mooie kans om als arts met affiniteit voor voetbal in het bijzonder, betrokken te zijn en bij te dragen aan een groeiende club die zich verder aan het professionaliseren is. Voor NIET sportartsen wordt eventueel de 3-daagse basis cursus sportgeneeskunde van de Vereniging voor Sportgeneeskunde vergoed. Vergoeding in overleg met MVV.

Voor meer informatie of als uw interesse is gewekt, kunt u contact opnemen met Lidewij van den Hoogen (HR adviseur MVV) via 06- 14 389 788 of lidewij.vandenhoogen@mvv.nl

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno