Hoofdmenu

50PLUS Fietstocht, de Bert Vonk editie.       

 MEER BEWEGEN VOOR OUDEREN – NATUUR – SOCIALE CONTACTEN – CULTUUR. De gehele maand juni staat in het teken van de 50PLUS fietstocht. Een fietstocht die we de afgelopen zes jaar, twee keer per jaar, groots hebben georganiseerd. Vanwege corona hebben we deze tocht afgelopen jaar echter anders moeten vormgeven. In plaats van heel veel deelnemers op één dag is er dit jaar voor gekozen om alle fietsers te verspreiden over de gehele maand juni.

De afgelopen 10 edities hebben de sportconsulenten van Heel Heerlen Beweegt (gemeente Heerlen) en The Move Factory (gemeente Landgraaf) in samenwerking met belangenvereniging De Ouwe Hap en Wielervrienden Parkstad de organisatie voor hun rekening genomen. Vanaf de huidige editie is ook gemeente Brunssum aangesloten bij de organisatie van dit evenement. 6 jaar geleden heeft Bert Vonk het initiatief genomen om in samenwerking met de sportconsulenten van gemeente Landgraaf een 50PLUS fietstocht te organiseren. Vanaf het begin is PLUS Waubach nauw betrokken en sponseren zij altijd een lekkere versnapering voor onderweg. Dit jaar is er vanwege de opzet geen goodie-bag voor de deelnemers beschikbaar. Echter willen wij onze trouwe sponsor toch bedanken voor alle jaren trouwen inzet.

De fietstocht heeft door deze verandering dit jaar ook een ander tintje gekregen. Nu we onze sponsor niet direct benoemen hebben we ervoor gekozen om onze initiatiefnemer, Bert Vonk, in het zonnetje te zetten. Dit heeft erin geresulteerd dat dit een speciale Bert Vonk editie is geworden.

Wilt u ook graag deelnemen? Dat kan! Ga naar: https://themovefactory.nl/50-plus-fietstocht/ en meld u aan. U ontvangt dan 2 mooie routes die u op ieder gewenst tijdstip kunt gaan fietsen.