Vanaf maandag 28 juni start Zuyderland met het digitaal aanmelden van bezoek.

 

Neem bij uw volgende bezoek een geldig legitimatiebewijs mee. Vanaf maandag 28 juni 2021 dient u zichzelf te melden bij een van onze centraal geplaatste aanmeldzuilen, met behulp van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs). Ook voor kinderen die onze afdeling Kindergeneeskunde bezoeken is het meenemen van een geldig legitimatiebewijs verplicht (klik hier voor meer informatie hierover).

Nadat u uw legitimatiebewijs heeft laten scannen verschijnen uw adres en huisartsgegevens, zoals deze bij ons in het systeem bekend zijn. Als deze gegevens niet juist zijn geeft u dit aan en wordt u naar het servicepunt verwezen zodat de gegevens aangepast kunnen worden.

Nadat uw gegevens gecontroleerd of aangepast zijn ontvangt u een ticket, hierop staat de afdeling en looproute vermeld die u kunt volgen. Voordat u plaats neemt in de wachtkamer moet u de QR-code op het ticket scannen bij de betreffende afdeling. Door uw ticket te scannen weet uw arts of behandelaar dat u in de wachtkamer klaar zit.

Zie ook onderstaande video waarin wordt uitgelegd hoe een en ander gaat functioneren.

Foto Communicatie Zuyderland

 

Geef een reactie