Het voetbalseizoen, wat nooit een echt voetbalseizoen werd, loopt langzaam ten einde. Aangezien we een jaar lang (voornamelijk) stil hebben moeten zitten staan er de komende weken nog volop activiteiten op de planning op ons sportcomplex.
Het aankomende weekend speelt de jeugdafdeling van de SJO ESB’19 alweer de laatste en vierde ronde van de RegioCup. Op dinsdag 29 juni speelt het eerste elftal een oefenwedstrijd op ons sportcomplex, zondag 4 juli volgt een uitwedstrijd. Meer info volgt!

Naast het voetballende gedeelte staan er ook nog twee grote activiteiten op het programma voor zowel onze senioren als jeugdleden. Op zaterdag 3 juli staat de Jeugdclinic SJO ESB’19 op het programma. Maar liefst 165 (!) jeugdleden zijn aangemeld en het belooft dan ook een waar voetbalspektakel te worden. Technische oefeningen verzorgd door selectiespelers worden afgewisseld met spelelementen zoals een doelwand en stormbaan. Een week later volgt een aangepaste vorm van het welbekende Spel Zonder Grenzen, onder het mom Zeskamp ‘Vereins Oane Grenze’. Een zeskamp voor jeugd en senioren van diverse verenigingen in Bocholtz. Hier lopen de aanmeldingen inmiddels ook voorspoedig, maar zijn uiteraard nog steeds mogelijk. Kijk op www.sportclub25.nl

voor meer info. Volop activiteiten dus de aankomende weken waar voor iedereen genoeg te beleven valt.

ArchiefFoto Sportclub’25

Geef een reactie