Laatste wedstrijd van de Regio Cup FC Landgraaf JO17/1- WDZ JO17/1

In de laatste wedstrijd van de Regiocup stonden dit weekend FC Landgraaf 017-1 tegen RKVVWDZ o17-1 op het programma. Al voor het eerste fluitsignaal waren de spelers zeer gemotiveerd. FC Landgraaf had genoeg aan een gelijk spel om in deze poule als eerste te eindigen. WDZ kon met een winst eerste worden! De wedstrijd begon al met een snel doelpunt voor WDZ. In de 5de minuut scoorde de spits van WDZ door een door de keeper losgelaten schot op doel.

Niet veel later in de 15de minuut maakte FC Landgraaf de gelijk maker. De vrije trap van FC Landgraaf vond zijn afnemer bij de eerste paal. Geen 2 minuten later kwam WDZ alweer op een 1-2 voorsprong. Een schot uit de tweede lijn vond de netten van FC Landgraaf. De wedstrijd bleef turbulent, het ging heen en weer en daarom duurde het ook niet lang tot het volgende doelpunt viel. De 1-3 voor WDZ, een prachtige paas in de loop van de spits en een mooie passeer beweging langs de keeper zorgde ervoor dat WDZ weer kon juichen. In de 40ste minuut was het echter weer prijs aan de andere kant. FC landgraaf kwam vlak voor rust weer terug op 2-3.

Na de rust werd de wedstrijd rustiger, het warme weer zorgde ervoor dat de spelers een versnelling omlaag gingen. De wedstijd was echter nog steeds felbevochten. In de 65ste minuut maakte een van de verdedigers van WDZ een overtreding in de 16. Het was een strafschop. Deze strafschot werd niet benut. De keeper van WDZ wist de juiste hoek te vinden. In de laatste minuten werd het spel rommelig en kreeg FC Landgraaf steeds meer de bovenhand. En zo gebeurde het. In de 79ste minuut. De voorlaatste minuut van de wedstrijd maakte FC Landgraaf de 3-3. Een mooi schot van 20 meter ging de linker hoek in.

Niet veel later floot de scheids af en was het gelijk spel een feit. EINDSTAND 3-3

Tekst Christian Bücken/RKvv WDZ en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie