Supporters van Roda JC kunnen voortaan online sneller en eenvoudiger losse tickets, seizoenkaarten en clubkaarten bestellen. De afgelopen maanden is hard gewerkt om het bestelproces gebruiksvriendelijker te maken.
Met het ticketingplatform van Tymes4 zet Roda JC een grote stap in de verdere professionalisering van de kaartverkoop, zowel voor de publieke als zakelijke tribunes. “De integratiemogelijkheden met randsystemen, focus op digitale dienstverlening en het realiseren van efficiency in de backoffice waren belangrijke redenen om voor Tymes4 te kiezen”, aldus Martijn Wismans, algemeen directeur van Roda JC.

VOORDELEN PLATFORM:

  • Het systeem is ‘mobile first‘ ontworpen, wat betekent dat de gebruiker op een mobiel apparaat als uitgangspunt is genomen;
  • Gebruiksvriendelijk platform, minder stappen nodig om je bestelling te plaatsen;
  • E-tickets zijn vanuit je eigen account downloadbaar;
  • Je kunt je eigen gegevens eenvoudig wijzigen;
  • Gemakkelijk kunnen koppelen van familie/vrienden, zodat je vanuit één account (extra) losse tickets of seizoenkaarten voor familie of vrienden kunt aanschaffen;
  • Het nieuwe platform wordt regelmatig voorzien van updates om de kaartverkoop verder te professionaliseren.

Benieuwd naar onze nieuwe ticketshop? Klik hier om een kijkje te nemen en je seizoenkaart voor komend jaar te verlengen/bestellen. Vergeet ook niet je nieuwe account te activeren in onze ticketshop!

VRAGEN?
Heb je naar aanleiding van de veranderingen in onze online ticketshop vragen, opmerkingen of tips? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via ticketing@rodajc.nl of telefonisch via 045-631 7000.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie