De trainingen van MVV Maastricht zijn afgelopen maandag gestart, het eerste oefenduel staat zaterdag 3 juli op het programma. Dit alles in het teken van de weg richting de eerste competitiewedstrijd op 9 augustus tegen Jong FC Utrecht.

De eerste oefenwedstrijd is dus zaterdag tegen VV Scharn. Aftrap in De Geusselt om 14.30 uur. Door interne verbouwingen zou in eerste instantie bij dit duel geen publiek mogelijk zijn. We hebben de schouders er flink onder gezet waardoor het nu toch mogelijk is dat publiek van de partij kan zijn. Wel is er geen catering beschikbaar. Ook de businessruimte is wegens verbouwing gesloten. De wedstrijd is gratis te bezoeken.

Supporters van beide elftallen zijn dus van harte welkom. Er gelden wel enkele voorwaarden.

Aan de toegangspoort wordt iedereen gecontroleerd of men is gevaccineerd of getest. Geen geldig test- of vaccinatiebewijs in combinatie met je identiteitsbewijs, dan ook helaas geen toegang. Eenmaal binnen geldt dan niet meer de anderhalve meter regel.

Supporters die willen testen, kunnen zich HIER aanmelden, dit vanaf 40 uur voor de wedstrijd.

Nadrukkelijk vragen wij jullie rondom de wedstrijd geen direct contact met de MVV-spelers op te zoeken. Dus niet samen op de foto, handtekeningen scoren e.d. Dit om een corona-besmetting in de selectie te voorkomen. Wij vragen en rekenen op jullie begrip.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie