Nieuw in Kerkrade sportschoolconcept My35  van Nicole en Rob Delboeuf.

Wethouder Leo Jongen (gezondheid) opende afgelopen week het nieuw sportschoolconcept My35 Kerkrade van Nicole en Rob Delboeuf. Beide ondernemers verbouwden daartoe hun bestaande pand aan de Rolduckerstraat 115. Naast Train Smart vormt vanaf nu ook My35 onderdeel van hun aanbod.

Gezondheid ‘Centraal staat de aandacht voor jezelf, waarbij je minimaal twee maal per 10 dagen, 35 minuten actief en bewust gaat sporten volgens het Milon Cirkel concept’, aldus Nicole Delboeuf. ‘Sporten is daarbij goed voor afvallen, figuurtraining, spierversteviging en ook voor diverse fysieke klachten (bijvoorbeeld rug, nek en schouders) tegen te gaan’, vult Rob Delboeuf aan.

Vie – leven in beweging Wethouder Jongen geeft aan dat deze nieuwe ontwikkeling naadloos past in de uitgangspunten van Vie – leven in beweging. ‘Dit gezondheids- en vitaliteitsproject in de gemeente Kerkrade beperkt zich niet alleen tot activiteiten in het centrum, de locatie van Vie, maar juist ook in de wijken’. Meer informatie over het My35-concept is te vinden op www.my35.nl.

Foto Beleef Kerkrade

Geef een reactie