Hoofdmenu

Luikse hattrick voor MVV

MVV Maastricht heeft vrijdag drie spelers van Standard Luik gecontracteerd. Het gaat om Lucas Kalala, Allan Delferriere en Mitchy-Yorham Ntelo, Het drietal wordtvoor de duur van 1 jaar van Luik gehuurd.

Lucas Kalala (19) is een speler die op diverse plekken kan worden ingezet. Zowel rechts in de verdediging en centraal achterin. “Het is een jongen met veel ambities. Hij is gedreven, een echte karakterspeler. Hij wil zich in de kijker speler bij MVV zodat hij op den duur bij Luik door kan stromen naar het eerste team”, legt technisch manager Ronny van Geneugden uit. Hetzelfde verhaal geldt voor de 20-jarige Mitchy-Yorham Ntelo, die net als Kalala een dubbele nationaliteit heeft (Democratische Republiek Congo en België). Ntelo is een linksvoetige spits, die zich ook aan de buitenkant prima thuis voelt. Ntelo is bijna 1.90 meter lang en staat bekend om zijn snelheid. “Hij is inderdaad pijlsnel”, bevestigt Ronny van Geneugden.

Bij de derde versterking uit Luik gaat het om de 19-jarige Allan Delferriere. De Belg kan zowel op het middenveld maar ook centraal in de verdediging goed uit de voeten. Hij heeft afgelopen seizoen al de nodige speelminuten gekregen in het eerste team van Standard Luik. Zo speelde hij in vijf nacompetitie-wedstrijden in de Jupiler Pro League Playoff.

Tekst communicatie MVV en Fotografie:Publiciteitsvisie.nl