Hoofdmenu

Zuyderland-bestuurder zingt zorgmedewerkers toe in emotionele video

In een nieuwe video die nu op alle social media kanalen van Zuyderland te bekijken is, zingt lid van de Bestuursraad Roel Goffin alle medewerkers toe. Terwijl er zwart-wit beelden uit alle uithoeken van het zorgconcern te zien zijn, is het bekende You’ll Never Walk Alone te horen.

 

‘Als herinnering aan een gevoel van saamhorigheid dat we als team van 10.000 Zuyderlanders willen koesteren en blijven uitdragen,’ zo licht Zuyderland de video toe op Facebook. ‘We keep on walking, als #TeamZuyderland.’

De video, die in eerste instantie voor het zelf personeel werd opgenomen naar aanleiding van de zeer intensieve periode die achter hen ligt, is ondertussen al bijzonder vaak bekeken en gedeeld op social media.

https://www.zuyderland.nl/nieuws/zuyderland-bestuurder-zingt-zorgmedewerkers-toe-in-emotionele-video/

Foto Zuyderland