Hoofdmenu

Nieuwe wijkagenten Simpelveld stellen zich voor!

nten Manon Weerts en Mandy Bohez
Graag willen wij ons even aan u voorstellen. Wij zijn Manon Weerts en Mandy Bohez, de nieuwe wijkagenten binnen de gemeente Simpelveld.
Mijn naam is Manon Weerts.
Ik werk al 39 jaar bij de politie. Vanaf 2005 ben ik werkzaam als wijkagent in diverse wijken binnen Parkstad. Sinds kort heb ik de overstap gemaakt naar het mooie Simpelveld, de poort van het Heuvelland.
Mijn naam is Mandy Bohez.
Ik werk al 16 jaar bij de politie. Sinds 2017 ben ik als hoofdagent werkzaam binnen het basisteam Brunssum-Landgraaf, waar de gemeente Simpelveld onder valt. De laatste jaren was ik altijd praktijkbegeleider van aspiranten (politie-studenten). Samen met de studenten was ik veelal op straat om meldingen af te handelen en de openbare orde te handhaven. Sinds deze maand ben ik aangesteld als nieuwe wijkagent binnen deze mooie gemeente.
Als wijkagenten willen wij vooral aanspreekbaar en zichtbaar aanwezig zijn. We staan op het gebied van veiligheid graag voor u klaar. Als u ons wilt bereiken kan dit via telefoonnummer 0900-8844. Online kunt u ons bereiken via www.politie.nl. Is er sprake van spoed of een levensbedreigende situatie dan belt u 112.
Wij zitten ook op social media. We vinden het leuk als u ons volgt:
* Twitter: @wa_simpelveld
* Instagram: Wijkagent_simpelveld_manon
* Instagram: Wijkagent_simpelveld_mandy
Foto Gemeente Simpelveld