De aandacht voor een gezonde leefstijl groeit. Steeds meer gemeenten, onderwijsorganisaties en zorginstellingen willen investeren in sport en bewegen en mensen stimuleren te kiezen voor een actief en gezond leven. Ook Negen draagt daar een steentje aan bij en zoekt voor projecten in Zuid-Limburg sporttalent om het team te versterken.

 

Door de groeiende aandacht voor sport, bewegen en gezondheid groeit de organisatie van Negen. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en talentvolle sport- en beweegcoaches. We zoeken specifiek beweegcoaches voor in het onderwijs (ALO geschoold) voor projecten in de gemeenten Beekdaelen en Gulpen-Wittem. De beweegcoach levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het bewegingsonderwijs door het verzorgen van gymlessen op school en/of het coachen van groepsleerkrachten. Ook gaat de beweegcoach aan de slag met motorische screening, bewegend leren, pauzesport en naschoolse sportactiviteiten.

Werken bij Negen .Ben of ken jij iemand die afgestuurd is als HBO-docent Lichamelijke Opvoeding (ALO) en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ga naar de website en solliciteer. Alle informatie over onze vacatures is te vinden op www.negen.nl/over-negen/vacatures.

Negen maakt het verschil in het leven van mensen, door sport en bewegen. Met een team van ruim 50 energieke spelbepalers zet Negen zich dagelijks in om mensen, van jong tot oud, meer en beter te laten bewegen. Daarbij gaan de spelbepalers elke dag voor een Negen. Zo zorgen we voor energie, trots én geluk!

Foto Negen.nl

Geef een reactie