Het Abay Strijkkwartet verzorgt op maandag 16 augustus een concert ‘Orlando in de Regio’ in de Pinkpopzaal van het Burgerhoes.

De uitvoering begint om 13.00 uur en de entree is gratis. In verband met de huidige coronamaatregelen zijn er maar 50 plaatsen beschikbaar. U bent van harte welkom en kunt gewoon binnenlopen, vol = vol.

Het Abay Strijkkwartet werd gevormd in 2015 in Kazakhstan en heeft zijn naam te danken aan de beroemde poëet en componist Abay Kunanbayev. Het kwartet heeft aan verschillende competities en masterclasses deelgenomen en volgt momenteel lessen op het conservatorium van Moskou. Regelmatig treden ze op in bekende concertzalen in Rusland en Kazakhstan. Alle vier de ensembleleden zijn laureaten en verschillende internationale competities en spelen zowel solo als kamermuziek.

Meer info: op de website van het Orlando Festival.

®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie