UOW’02 wint oefenwedstrijd van sv Abdissenbosch

 

Tekst UOW’02 en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.

 

Zondagochtend speelde UOW ’02 haar 2e oefenduel tegen SV Abdissenbosch . UOW ’02 begon sterk aan de wedstrijd en dat leverde in de eerste tien minuten van het duel al snel een verdiende 2-0 voorsprong op. Door concentratiegebrek zakte het spelpeil nadien naar een duidelijk minder niveau.

In de tweede helft waren het 2 teams, die duidelijk nog naar een betere vorm aan het zoeken waren. Hierdoor liep het spelniveau nog verder terug. Wel werden op de momenten dat de bal wel direct gespeeld werd nog 3 fraaie doelpunten gescoord. Er is zo aan het begin van de oefenperiode voor de beide trainers dan ook nog volop werk aan de winkel. De UOW ’02 doelpunten werden gescoord door Stijn van Rhenen, Ronald Geuskens en Tom Dautenzenberg. Voor Abdissenbosch troffen Noah van Horssen en Jarno Michorius doel. Na de wedstrijd was er een goede sfeer in de kantine. Twee teams die in het veld volop streden, bleken na de wedstrijd vrienden.

Begin september treffen de beide teams elkaar weer in de Bekercompetitie. Via  de UOW ’02 website/facebook zullen we iedereen van plaats, datum en tijdstip op de hoogte houden.

Geef een reactie