Het voetbalseizoen gaat weer beginnen! Dat betekent echter niet dat we hebben stilgezeten afgelopen tijd: voethonkbal, frisbee, tennis, wandelen en latje trap passeerden de revue op ons WDZ-terrein. Maar voetballen, ho maar!
Daar gaan we vanaf volgende week zondag weer even verandering in brengen. Dan staat onze eerste oefenwedstrijd op het programma tegen niemand minder dan UOW/LHC VR1! En dat wordt niet zomaar een wedstrijd, maar staat in het teken van WDZjwease teage ALS.
Er worden onder andere een run, een spinningmarathon en wandeling georganiseerd om geld op te halen voor onderzoek tegen de spierziekte ALS. En als WDZ Vrouwluuj blijven wij uiteraard niet achter en dragen we ook ons steentje bij. Voor elk gescoord doelpunt (maakt niet uit of het een voor- of tegendoelpunt is), doneren we vanuit de dames een geldbedrag. Mocht er niet gescoord worden, doneren we per gedronken biertje na de wedstrijd een mooi bedrag.

Jullie als supporters kunnen ons ook sponsoren! Laat het je favoriete meadje van de WDZ Vrouwluuj weten en we komen daarna met de pot langs om je donatie op te pikken (of we sturen gewoon een tikkie)  Of doneer rechtstreeks via https://limburg.alsacties.nl/actie/rkvv-wdz

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie