Alle informatie over het bezoeken van wedstrijden

Na afwezigheid van ruim een seizoen keren supporters en sponsoren op vrijdag 13 augustus weer terug in het Parkstad Limburg Stadion.
Het bezoeken van een thuiswedstrijd van Roda JC is in de maanden juli en augustus enkel mogelijk met de CoronaCheck-app óf het gele vaccinatieboekje. Dit houdt concreet in dat je in het bezit moet zijn van een negatief testbewijs óf vaccinatiebewijs óf herstelbewijs.

Door publiek toe te laten op basis van een coronatoegangsbewijs, is het mogelijk om de 1,5 meter-maatregelen los te laten en daardoor maximaal 13.000 supporters te verwelkomen. Indien je gezondheidsklachten hebt die op het coronavirus kunnen duiden, willen we je vriendelijk doch dringend verzoeken om thuis te blijven.

TESTEN VOOR TOEGANG
Supporters en sponsoren die niet of nog niet volledig gevaccineerd zijn óf geen geldig herstelbewijs kunnen tonen, dienen via testen voor toegang een coronatest te doen en daarna een negatief bewijs (QR-code) te laten zien bij het betreden van het stadion. Een afspraak maken kan online via www.testenvoortoegang.orgLet op: testresultaten zijn enkel geldig wanneer ze binnen 24 uur voor de aftrap van de wedstrijd zijn afgenomen.

TESTLOCATIES

  • Landgraaf (Witte Wereld 1, 6372 VG)
  • Maastricht MECC P5 (Paul-Henri Spaaklaan, 6229 EN)
  • Echt (Stationsweg 3, 6101 HH)

WAT HEB JE NODIG VOOR HET BEZOEKEN VAN EEN WEDSTRIJD?

  • Geldig toegangsbewijs voor de desbetreffende wedstrijd (seizoenkaart of los ticket)
  • Een volledig vaccinatiebewijs óf herstelbewijs óf negatieve coronatest (afgenomen binnen 24 uur voor de wedstrijd, dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar)

INGANGEN PARKSTAD LIMBURG STADION
Koempeltribune
Supporters met een seizoenkaart of los ticket voor de Koempeltribune kunnen het stadion betreden via ingang 5/6 of ingang 7 (aan de kant van de Hornbach).

Theo Pickée tribune
Supporters met een seizoenkaart of los ticket voor de Theo Pickée Tribune kunnen het stadion betreden via ingang 3/4 of ingang 5/6 (aan de kant van de Decathlon).

Oosttribune
Supporters met een seizoenkaart of los ticket voor de Oosttribune kunnen het stadion enkel betreden via ingang 3/4. Ingang 1/2 zal gesloten blijven (ingang naast Music Dome).

We zijn ons ervan bewust dat ook aan het begin van dit seizoen extra regels verbonden zijn aan het bezoeken van deze wedstrijd. Laten we vooropstellen dat wij er vooral naar uit kijken om je weer in het stadion te mogen ontvangen.

Wij doen ons uiterste best om het stadionbezoek zo veilig en prettig mogelijk te maken. Omdat we daarvoor de hulp van alle supporters nodig hebben, vragen wij iedereen eigen verantwoordelijkheid te nemen.

®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie