Groene Ster warmt zich tegen Argo op voor twee laatste graadmeters

Tekst Paul A. Kroes en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.

Groene Ster boekte afgelopen zaterdagavond tegen derdeklasser SV Argo een monsterzege van maar liefst 14-1. In het vijfde oefenduel in devoorbereiding op seizoen 2021-2022 werden alle doelpunten netjes  verdeeld over twee helften. Met rust was de stand 7-1 na treffers van

Dylan Zwartjes (2), Chefrino Eind (2), Safouane Ahidar (2) en Bryan Simons. Het dappere Argo, getraind door oud-prof Eric van der Luer, redde voor rust de eer na een doeltreffend schot van Rick Oberndorff.

In de tweede helft scoorde Shaquille Simmons het vervolg van het doelpuntenfestijn voor Groene Ster en met een rake vrije trap van YoëllHenssen, een hattrick van invaller Anass Kiki en twee treffers van Zaid Akachar eindigde de teller bij 14-1. Het kat-en-muisspel tussen de derdedivisionist en de derdeklasser zal voor Groene Ster als opwarmer gelden voor de laatste twee graadmeters van de voorbereiding waar met SV Meerssen uit (hoofdklasse) en GVVV thuis (Tweede Divisie) ploegen van een duidelijk ander kaliber wachten.