GEWORTELD, een audioboswandeling
Wist u dat bomen sociale wezens zijn en met elkaar communiceren? Daarin lijken zeop mensen. Deze gedachte vormt het vertrekpunt van GEWORTELD, een audioboswandeling, een verhalenvoorstelling die cultuur, natuur en samenleving met elkaar verbindt. Dagelijks te zien op festival Cultura Nova van 28 augustus t/m 5 september.
GEWORTELD, een audioboswandeling is een luisterroute langs verhalen over de bomen én de mensen van de Heerlense wijk Molenberg. Het publiek loopt met koptelefoon op door het daar gelegen Aambos en hoort verrassende, herkenbare en ontroerende verhalen waaruit blijkt hoeveel zij op elkaar lijken.De stem die de wandelaar door het Aambos gidst is van Michel Sluysmans van Toneelgroep Maastricht. De geluiden uit het bos zijn gevangen door de Heerlense geluidskunstenaar Mike Kramer. De Kopsalon / Els Huver.
GEWORTELD, is een productie van De Kopsalon. Hij wil met eigentijdse audio-projecten ruimte creëren voor een open blik op de thema’s van deze tijd. Het liefst samen met een buurt. Zo is ook GEWORTELD tot stand gekomen: tientallen inwoners van Molenberg hebben aan deze productie meegewerkt. Drijvende kracht achter De Kopsalon is Els Huver. Haar werkzame roots liggen bij de Hilversumse radio, maar in de afgelopen jaren heeft zij zich ontwikkeld tot maker van verrassende audioproducties op locatie.

Wanneer Van 28 augustus t/m 5 september – starttijden 14.00 t/m 18.00 uur
Waar Kerkraderweg 7 Heerlen – Binnenplein Broederschool
Duur 80 minuten / 2,6 km
Prijs € 10,-
Geschikt voor 12+
Tip U blijft niet op de paden, dus trek stevig schoeisel aan.
Kaartverkoop via Cultura Nova

Tekst en Foto Cultura Nova

 

Geef een reactie