Succesvolle oefenwedstrijd SV Abdissenbosch 1.

Onder een stralend zonnetje  stond  Sv Abdissenbosch   afgelopen zondag om 11.00 aan de aftrap bij SVM, de vierdeklasser uit Munster Geleen.

Ten opzichte van de eerdere oefenwedstrijd tegen UOW  speelde men duidelijk meer gegroepeerd. In de 1e fase van de wedstrijd was het toch even wennen aan elkaar, oa vanwege een aantal nieuwe spelers. Dit leidde uiteindelijk tot een 1-0 achterstand. Na de drinkpauze, nodig vanwege de enorme hitte op het kunstgras, kwam Abdissenbosch beter in zijn spel en leidde een aantal combinaties tot gevaar. De snelle aanvallen van SVM bleven gevaarlijk en leidde tot een tweetal afgekeurde doelpunten. Abdissenbosch was gewaarschuwd . In de 40e minuut was er dan loon naar werken: Dustin Krijnen kopte fraai de gelijkmaker binnen vanuit een hoekschop, gevolgd door een fraai doelpunt van Quintin Rosenau, vlak voor rust.

In de 2e helft had men een duidelijk overwicht. De voorsprong koesterend, en gebruik makend van de snelheid van onze aanvallers werden diverse kansen  gecreëerd.  Lat , paal en het  niet op scherp staan van het vizier van  de voorhoede voorkwam een grotere voorsprong. Uiteindelijk bepaalde Mike Hanssen via binnenkant paal de eindstand, 1-3. Een mooi resultaat tegen deze vierde klasser en een goede voortzetting van de oefencampagne.