Hoofdmenu

1000x De Wilhelminaberg op

Sportieve doelen behalen en jezelf uitdagen zijn 2 van de pijlers waarop de trappenmarathon 7 jaar geleden is opgezet. Ongeacht het niveau, je eigen kunnen of achtergrond. Wij bieden de challenge om boven jezelf uit te stijgen want je bent goed zoals je bent!

Als er dan een uitdaging voorbijkomt die naadloos aansluit op die pijlers verlenen wij hier natuurlijk graag alle medewerking aan. In nauwe samenwerking met Landgraaf Verbindt en de SO / VSO school st.Jan Baptist organiseren we op vrijdag 1 oktober een uniek Pre-event van de Trappenmarathon nl de wereldrecordpoging: 1000 x de Wilhelminaberg op ten behoeve van sportclub : only Friends Limburg.

Initiatiefnemer Bram Defesche ( leraar van de st. Jan Baptist school) en zijn leerlingen pakken de 1e 500 beklimmingen voor hun rekening. Wil jij ons helpen met die overige 500 beklimmingen?
We hebben geen minimum en geen maximum voor het inschrijfgeld, iedere bijdrage is welkom!

schrijf je in via: Trappenmarathon (larssie.com) We zien je graag op 01 oktober tussen 09.30 uur en 14.30 uur aan de start voor deze pre-event Challenge.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno