VV Chevremont heeft de oefenwedstrijd tegen EHC uit Hoensbroek zeer verdienstelijk gelijk gespeeld.

VV Chevremont begon voortvarend aan de wedstrijd en was een stuk gretiger en feller dan afgelopen weekend. Het vroege storen op de opbouw bij EHC, zorgde ervoor dat de ploeg uit Hoensbroek moeite had om in hun spel te komen. Het resulteerde in een aantal kansen voor Chevremont, echter in de eindfase stond het vizier nog niet op scherp. Halverwege de eerste helft was het dan toch Tim Blättler die de score opende, na de voorzet van Thijmen van Iersel, reageerde hij het snelste om de bal binnen te koppen (0-1).

Het spelbeeld raakte gedurende de eerste helft meer in evenwicht, Chevremont zocht met momenten iets te snel de diepte, waardoor het spelbeeld op en neer golfde. Nog voor rust kon EHC op gelijke hoogte komen, één van richting veranderd schot vloog over de kansloze Twan Roex (1-1).

EHC begon fel aan de tweede helft, Chevremont was hierin ook een aantal keer erg slordig aan de bal. Helaas was het een foute uittrap van Twan, die zorgde voor de 2-1 voor EHC. Chevremont herpakte zich echter en nam gedurende de tweede helft het initiatief over van EHC. We werden sterker in deze fase en een doelpunt kon bijna niet meer uitblijven. Na voorbereidend werk van Tim was het Eloy Cox die rustig bleef, oog in oog met de keeper schoof hij de bal keurig in de lange hoek (2-2).

Chevremont ging nog op zoek naar de overwinning en was er een aantal keer dichtbij. Ook EHC kreeg nog twee kansen, doordat we erg slordig waren aan de bal. De ingevallen Bo Blankenhagen stond echter goed op zijn post.

Al met al een nuttige oefenwedstrijd voor beide ploegen. A.s. zondag speelt Chevremont zijn 3e oefenwedstrijd thuis tegen Weltania (aanvang: 13 uur)