‘Een vegan foodfestival op het Maanplein in Maankwartier Heerlen

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Een heerlijke plantaardige kroket, gyros en een burger. Een vegan donut
als toetje. Biertje erbij en meeswingen met de fijnste deuntjes.Dat is zomer maan fest.Vanuit de gedachte dat we mensen op een laagdrempelige manier willen laten kennismaken met plantaardig eten zijn wij het initiatief van zomer maan fest gestart. Een gratis toegankelijk, kleinschalig vegan foodfestival in het Maankwartier in Heerlen. Iedereen is welkom!

Inmiddels is vegan eten een trend. Besloten wij jaren geleden te stoppen met het eten van vlees en dierlijks producten vanwege dierenleed; de leefstijl heeft ook een positieve impact heeft op het milieu en de wereldvoedselverdeling. Tijdens zomer maan fest brengen we het thema onder de aandacht. Samen met een aantal ondernemers uit regio Heerlen die heerlijk plantaardig eten verkopen, bands uit de buurt én echte vinylplaatjes, maken we er een gezellig feest van. Mét inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen uiteraard. Nice music & happy food is de omschrijving die zomer maan fest perfect past!

zomer maan fest vindt plaats op vrijdag 3 september van 16.00 – 23.00 uur en zaterdag 4 september van 15.00 tot 23.00 uur op het Maanplein in Maankwartier Heerlen.

Cover Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie