Hoofdmenu

Seizoensopening bij FC Landgraaf op 4 september!

Fusieclub FC Landgraaf opent het voetbalseizoen zaterdag 4 september op feestelijke wijze.
De voorbereidingen draaien op volle toeren.De kriebeltjes in de buik nemen toe.We hebben er heel veel zin in! Hopelijk hebben jullie 4 september met dikke letters in jullie agenda’s staan.
Het programma is als volgt.
15.00 uur optocht.We starten vanaf het Raadhuisplein en vanuit daar lopen we richting FC Landgraaf.
We hopen natuurlijk op een grote opkomst van onze leden, zodat we een mooie en gezellige optocht kunnen maken met z’n allen.
15.45 uur officiële opening. Zal de officiële opening plaatsvinden. Met een woordje van onze voorzitter, de gemeente en pastoor Jongen.
16.00 uur voetbalclinic. Guus Vrancken verzorgt een kleine voetbalclinic en presenteert de visie van FC Landgraaf.
16.15 uur kinder kermis
De activiteitencommissie heeft gezorgt voor een kleine, maar gevarieerde kermis.
Van draaimolen tot stormbaan. Hier krijgt onze jeugd zeker weten een paar uurtjes om terwijl de ouders kunnen genieten van een hapje en een drankje.
19.00 uur open air FEEST!
Voor het avondprogramma hebben we niemand minder dan Marco Schiffelers weten te strikken. Tijdens deze open air kunnen de voetjes gaan van de vloer gaan en het feest beginnen!
Laten we er met z’n allen een onvergetelijke happening van maken. We hebben er een jaar op moeten wachten en nu mogen we eindelijk!
 Tijdens het evenement wordt er rekening gehouden met de dan geldende Corona regels. Hou onze site in de gaten voor verdere informatie.  Facebookpagina van FC Landgraaf.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno