Kampioenschap van Heerlen Heksenberg-NEC -FC Hoensbroek

Zaterdagavond stond wedstrijd 2 op het programma. Na het gelijke spel tegen vierdeklasser RKHBS stond nu de wedstrijd tegen derdeklasser (&competitiegenoot) FC Hoensbroek op het programma.
Vooraf werd besloten om 3x 30 minuten te spelen. Tijdens de gehele voorbereiding heeft men nog veel afwezigen! Ook gisteren maar twee wissels van de eerste selectie. Men schoot uit de startblokken wat resulteerde in een schot van Jeffrey op de paal. Heksenberg-NEC maakte het spel, FC Hoensbroek loerde om op juiste momenten toe te slaan en was daardoor ook gevaarlijker.
Einde tweede helft landde een voorzet achter het centrale duo in de vijf meter. De spits wist hier wel raad mee en verschalkte Kay met een omhaal via de grond. Werk aan de winkel. Heksenberg-NEC bleef aanvallen zonder heel gevaarlijk te worden. Tot overmaat van ramp viel Mo na een tackle op snelheid uit met een, wat nu achteraf blijkt, gescheurde enkelband. In derde helft scoorde Hoensbroek de 0-2 uit de omschakeling. Via de rechterkant werd vanaf de achterlijn de inlopende spits gevonden die het net wist te vinden.
Vlak voor tijd werd Jeffrey in de zestien gevloerd; Penalty. Maysara kreeg de bal, maar wist dit duel met de doelman niet winnen. Waardoor de score van 0-2 ook de eindstand werd. Binnen het Kampioenschap van Heerlen is men nu uitgespeeld. Jammer genoeg gaat de oefenwedstrijd tegen VV Sittard van as zondag ook niet door! Hopelijk weet men nog een oefentegenstander te vinden voorafgaand aan de bekerwedstrijden! Werk aan de winkel, om de puzzelstukjes beter op zijn plek te krijgen en dat die vakantiegangers maar snel mogen aansluiten!