Chevremont sluit trainingsweekend af met ruime overwinning op Weltania

De selectie van Chevremont verzamelde gisterochtend bij de trainer thuis, om van daaruit een gezamenlijke bosloop te doen. Bij terugkomst werd er getafeltennist, gesjoeld en een potje voetvolley gespeeld. Aansluitend genoten we van een bord spaghetti en werd er voor de 2e keer getraind. Bij onze leider Chris en zijn vrouw Bianca kregen we vervolgens een heerlijke BBQ voorgeschoteld en had Thijmen een mooie videocompilatie gemaakt over het team. Daarna volgde het terras in Kerkrade en de avond werd gezamenlijk afgesloten met een overnachting op de club.

Zondag ochtend werd iedereen met kleine oogjes wakker, maar na een goed ontbijt met veel koffie konden we het trainingsweekend goed afsluiten tegen Weltania. Met rust stond het 3-0 door doelpunten van Daniël en 2 x Rodney. Bo hield in de eerste helft nog een penalty tegen van Weltania.

In de tweede helft was het opnieuw Rodney die ondanks leverproblemen zijn hattrick kon maken. Brian, Eloy en Daniël zorgde samen voor een ietwat geflatteerde 7-0 overwinning. Maar mede door goed keeperswerk van Bo (1e helft) en Twan (2e helft), konden zij niet scoren ondanks een aantal goede kansen.

Zo konden we een mooi weekend op een goede manier afsluiten. Volgend week zondag staat de thuiswedstrijd tegen RKSVO om 13 uur op het programma. 

tekst vv Chevremont en ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie