Sportclub’25 trekt aan het langste eind en wint met 2-1 van WDZ 1. De wedstrijd was nog geen vijf minuten onderweg toen WDZ uit een goede aanval de score al opende. Sportclub’25 ging opzoek naar de aansluitingstreffer maar was erg slordig in zowel het spel als de afronding. Ondanks een aantal (halve) kansen bleef het dus nog heel lang 0-1. Het duurde tot de 48e minuut voordat de gelijkmaker viel. Dit was ook tevens direct het rustsignaal.
De tweede helft toonde hetzelfde spelbeeld als de eerste helft. Sportclub’25 was veel aan de bal maar ook erg slordig en hanteerde een te laag tempo. WDZ loerde op een uitbraak. Met de inbreng van de vakantie teruggekeerde Frank Kamps kwam er wel meer duelkracht in de lucht voor de goal. Sportclub’25 raakte nog twee keer de lat en zag een doelpunt afgekeurd worden.
Aan de andere kant had WDZ ook nog een grote kans die omzeep werd geholpen bij de tweede paal. Het was Frank Kamps die uiteindelijk de eindscore bepaalde als eindstation van een mooie aanval. Het talrijk aanwezig publiek zag een leuke oefenwedstijd. Over 3 weken treffen ook beide tweede elftallen zich in de beker op het complex van WDZ.