Na de zomer starten we met de werkzaamheden fietsverbinding & watermaatregelen Heuvelland-Parkstad.

 De uitvoeringswerkzaamheden zijn gegund aan Aannemingsbedrijf Den Ouden uit Schijndel.
Na de zomer starten we met de werkzaamheden aan de Daelsweg. We werken op de Daelsweg tot en met december 2021.
Op dit moment zijn we nog bezig met de grondverwerving en voorbereidingen. De tweede helft van het project, de werkzaamheden aan de Ruilverkavelingsweg, zijn gepland voor 2022. Voor meer informatie over het project kijk op https://bit.ly/3kTCwxG.
De aannemer hecht grote waarde aan een goede communicatie met de bewoners en andere belanghebbenden. Hiervoor is een omgevingsmanager aangewezen; Tessa Guntlinsbergen. Zij is telefonisch bereikbaar via +31735431000 en via e-mail op het adres t.guntlisbergen@denoudengroep.com.
Geonius BV uit Geleen gaat aan de slag met de directie en toezicht.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie