Hoofdmenu

SV Abdissenbosch 1  sluit oefencampagne af met knappe overwinning.

Afgelopen dinsdag speelde  Sv Abdissenbosch   zijn laatste oefenwedstrijd tegen Woander Forest in Merkelbeek.

Vanwege vakanties ontbraken een  aantal spelers. Echter dit kon goed opgevangen worden door de brede selectie en enige spelers van het 2e team.  Direct na de aftrap om 20 uur zette Woander Forest  druk naar voren.  Abdissenbosch had de eerste 20 minuten moeite om hieronder uit te voetballen , maar herpakte zich daarna en werd gelijkwaardig aan de tegenstander. Enkele kansen van Woander Forest werden door goed keeperswerk van Casper van der Broek teniet gedaan.

Door veel druk naar voren te zetten, kwam  Noah van Horssen  vlak voor rust  in balbezit , waarna hij met een bekeken schot de keeper passeerde, 0-1.

Bij invallende schemering was het noodzakelijk bij de start van de 2e helft om gebruik te maken van het kunstlicht. Woander Forest startte net als in de 1e helft agressief en drukt het overwicht uit in de gelijkmaker.  Echter door een goede organisatie bij  Abdissenbosch kon  de ploeg uit Merkelbeek daarna niet veel kansen afdwingen. Op basis van werklust en teamspirit,  gekoppeld aan een  tactische wijziging door trainer Kenneth Wetzels van de veldbezetting, knokte ons team zich terug in de wedstrijd. Een van de snelle uitvallen werd op aangeven van Noah prima afgerond door  Tristen Hendrix en leidde tot 1-2.

Met dit mooie eindresultaat  tegen deze 4e klasser rondt Abdissenbosch de oefencampagne af en kijkt men reikhalzend uit naar de Landgraafse bekerderby tegen UOW op 5 September.

Foto Theo van den Hörk /SV Abdissenbosch