Mart Remans tekent voor drie seizoenen bij MVV Maastricht

Mart Remans verruilt Roda JC voor MVV Maastricht. De snelle en behendige aanvaller tekende vandaag een contract voor drie jaar in De Geusselt. De 23- jarige Remans speelde tot op heden 69 duels in de Keuken Kampioen Divisie en scoorde daarin 18 keer en gaf 10 assists. Met name vorig seizoen stond zijn
vizier op scherp met 11 goals. Remans was toen verhuurd aan TOP Oss waar huidig MVV-trainer Klaas Wels aan het roer stond.

Hoofdtrainer Klaas Wels kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking met Remans: “Ik heb Mart vorig seizoen leren kennen als een leergierige, enthousiaste en waardevolle speler. Mooi dat we nu weer gaan samenwerken. Ik ben ervan overtuigd dat Mart van grote waarde kan zijn voor MVV.”
Technisch manager Ronny van Geneugden: ‘’Iedereen binnen MVV wilde Mart Remans graag hebben, en we zijn heel blij dat het gelukt is hem binnen te halen. Met zijn snelheid en neusje voor de goal voegt hij een aantal specifieke kwaliteiten toe aan onze voorhoede.’’

Tekst en Foto MVV/Frank Kerbusch

Geef een reactie