Hoofdmenu

René Koussen nieuwe jeugdcoördinator KVC Oranje

KVC Oranje is erin geslaagd om voetbalervaring binnen te halen teneinde de jeugdopleiding verder op te kunnen krikken.

Een nieuwe stap voorwaarts is gezet met het aantrekken van René Koussen als technisch jeugdcoördinator. René, 51 jaar en thuis in de wereld van de logistiek, gaat zich bezig houden met het bewaken van het beleidsplan voor de jeugd en de ontwikkeling van individuele spelers van de D- tot en met A-jeugd. Daarbij kan hij putten uit behoorlijk wat ervaring die hij in de loop van zijn voetballeven heeft opgedaan.

Om te beginnen is René Koussen zelf voetballer geweest. Naar verluidt was hij een uiterst snelle en waardevolle rechtsbuiten, die bij KVC Oranje in de hoofdmacht heeft gespeeld in de tijd dat de club haar thuishaven nog aan de Pricksteenweg in Bleijerheide had. Ook heeft de ex-voetballer de nodige ervaring opgedaan als trainer. Als zodanig is hij meerdere jaren actief geweest in de jeugdopleiding van KVC Oranje. Bovendien heeft hij een aantal jaren achter de rug als oefenmeester bij de selectie van vv Haanrade (inmiddels Sporting HAC).

KVC Oranje heeft er alle vertrouwen in dat met aantrekken van deze echte voetbalman opnieuw een stap wordt gezet om te komen tot een professionalisering van de jeugdopleiding, nog altijd de eerste levensader van de club.

Foto René Koussen-Facebook