Wil jij jeugdprins of jeugdprinses worden van B.V.V. Kalk aan de Books?

0
 Dat kan!. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@bvvkalkaandebooks-ke.nl Vermeld in deze mail je naam, leeftijd, adres, leeftijd, telefoonnummer van je ouders, in welke groep je zit en natuurlijk waarom je graag jeugdprins / jeugdprinses wil worden.
Uit alle aanmeldingen maken wij een keuze. Als de keuze op jou is gevallen dan nemen wij contact op met je ouders. Voorwaarde is dat je komend schooljaar 2021-2022 in groep 7 of 8 zit of dat je in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar bent.
Zouden de ouders eerst meer informatie willen, omtrent de kosten/keuze/kleding/ etc., dan kan dit door contact op te nemen via de mail. De diverse informatie kan ook in een persoonlijk gesprek verder worden toegelicht!
B.V.V. Kalk aan de Books. In het kader van de AVG moeten we tevens vragen om in de mail erbij te vermelden dat jullie geen moeite hebben met het feit dat wij de gegevens in ons bezit hebben. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.bvvkalkaandebooks-ke.nl.

Geef een reactie